RIMMEL STAY MATTE- tečni puder

јун 17, 2016

RIMMEL STAY MATTE-tečni puder


Zdravo devojke! :) 
Danas vam pišem o puderu koji se može naći na policama naših drogerija, a to je RIMMEL STAY MATTE tečni puder.

Puder kao što vidite dolazi u tubici od 30ml i tubica je bila pravo rešenje jer se proizvod neće osušiti. 

RIMMEL STAY MATTE možete da kupite u drogerijama, cena je oko 734 dinara, a ako pratite akcije, često ga možete kupiti za oko 500 dinara, što je vrlo dobar odnos cene i kvaliteta. 

Ovi puderi imaju veoma gustu penastu teksturu. Iako su veoma gusti, nisu nimalo teški. Za nanošenje vam nije potrebno puno proizvoda, tako da bih rekla da dugo traju. Ima veoma mat završnicu pa nije savršen izbor za nekoga ko ima suvu kožu, jer je može dodatno izraziti, međutim ako imate normalnu, mešovitu ili masnu, mislim da će vam se svideti. Miris je veoma blag, puderast...

Što se tiče postojanosti kažu da su postojani 12h+, ali ja se ne bih složila. Puderi su izrazito postojani.Bez problema drže oko 8 sati, a posle toga koža počinje da prosijava. Rešenje je jednostavno, ponesite kompaktni kameni puder i utapkajte ga na T zonu ili koje već područje želite da produžite trajnost.Ova trajnost važi za nanošenje pudera bez kamenog, dakle sa kamenim puderom je još trajnije...Moć pokrivanja je srednja do potpuna, uz vrlo malu količinu proizvoda. Može se nanositi prstima, za potpuno pokrivanje, ali na taj način možete i preterati, takodje možete nanositi četkom. 

Puder možete pronaći u 5 nijansi: True Ivory 103 je najsvetljija nijansa, neutralna je i pogodna za devojke svetlog tena. Soft Beige 200 je nijansa za devojke toplog podtona i srednje tamnog tena, pa će odgovarati većini žena ovog podneblja.Classic beige 201 je za hladan ili rozikast podton i takođe srednje taman ten. True Beige 203 je za osobe tamijeg tena i toplog podtona, dok je Sand 300 za preplanule.


Da li vi koristite ovaj puder?:) :)
Ako imate neka pitanja mozete ih postaviti u komentarima ispod :)




  • Share:

You Might Also Like

0 коментара